De Heikese Kerk

Beste Parochianen van de Heikese Kerk,

Zoals aangegeven in de viering van afgelopen zondag kunt u het beleidsplan hier vinden via onderstaande link:

Beleidsplan Parochie De Goede Herder

Heeft u na het lezen van het beleidsplan vragen, opmerkingen of suggesties, gelieve deze dan voor 8 maart 2019 te versturen naar het het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mails na deze datum kunnen niet meer worden meegenomen in het komende overleg met het bestuur.

Vertrouwende op een grote betrokkenheid

Hartelijke groet,
Torengroep Heikese kerk

Datum Aanvang Soort activiteit Extra informatie
    ma 22 apr 2019 10:30 Eucharistieviering, Heikes Gemengd Koor 2e Paasdag
    zo 28 apr 2019 10:30 Eucharistieviering, Heikes Gemengd Koor 2e zondag van Pasen
    zo 05 mei 2019 10:30 Eucharistieviering, Heikes Gemengd Koor 3e zondag van Pasen
    zo 12 mei 2019 10:30 Eucharistieviering, Gezinskoor 't Heike 4e zondag van Pasen
    zo 19 mei 2019 10:30 H. Vormsel, Zanggroep 5e zondag van Pasen
    zo 26 mei 2019 10:30 Eucharistieviering, Heikes Gemengd Koor 6e zondag van Pasen

imageuhx            De Heikese Kerk heeft ook een pagina op Facebook().

De Vieringen

In de kerk Sint Dionysius van 't Heike is er elke zondag om 10.30 u. een eucharistieviering.

Daarnaast is er elke dag van maandag tot en met zaterdag een Heilige Mis in de Kapel Onze Lieve Vrouw ter Nood om 12.00 uur.

Heikese Kerk

De Heikese Kerk staat in de binnenstad van Tilburg aan de Schouwburgring.

Klik hier voor een 360-panoramavan het interieur van de kerk.

Regelmatig is op weekdagen en zondagen de kerk open en trekt dan veel bezoekers (tussen de 150 en 250 per middag).

Voor informatie over de weekendvieringen en de vieringen bij Hoogfeesten, kunt u terecht onder het menu-item 'Agenda & Vieringen'.

Wat gebeurt er zoal in 't Heike?

• In de Heikese kerk zingt een uitstekend kerkkoor dat regelmatig Gregoriaans en meerstemmige Latijnse vieringen zingt.
      Elke zondag is er kinderwoorddienst waar 12-15 kinderen aan deelnemen. Er is een uitstekend verzorgde liturgie waaraan veel medewerkers een bijdrage leveren.
      Na de eucharistieviering op zondag is er koffie in het portaal van de kerk.
      Op de tweede zondag van de maand is er een Engelstalige Eucharistieviering. Deze eucharistieviering is nu elke zondag in de studentenparochie Maranatha Prof. Cobbenhagenlaan 19.
      Naast de Eerste Heilige communie en het H. Vormsel worden jaarlijks een serie geloofsgesprekken gehouden (dit jaar 33 deelnemers) en een aantal pastorietuin-gesprekken in het voorjaar. Verder is er een Bijbelgroep en een groep van woord van Leven (van de Focolare). Er zijn veel activiteiten in de pastorie aan de Bisschop Zwijsenstraat.
      In de parochie bevindt zich de O.L.V. kapel waar dagelijks om 12.00 uur de H. mis gevierd word. Deze kapel is overdag een bidplaats en vrij toegankelijk.