Pelgrimage naar de Sint Jan / Voet- en fietstocht

pelgrimage

Ons Petrus & Paulusprogramma besteedt dit jaar onder meer aandacht aan het thema 'Geloven met nieuwe ogen'.
Eén vorm hiervan is ongetwijfeld anders kijken naar onze naas-te door te luisteren naar wat hem/haar bezighoudt, waar hij/zij mee worstelt. Geef de ander ruimte, hoor hem/haar aan, zie diens gelaatsuitdrukking. Schud je vooroordelen af, ontdek diens kwaliteiten. De nieuwe blik die daardoor ontstaat kan voor allebei een verrassing zijn!
Hier een kans om urenlang met de ander op te trekken en met hem/haar van gedachten te wisselen in het prille voorjaar tus-sen het ontluikend groen. Het is nu de tiende keer in successie dat P&P deze pelgrimstocht aanbeveelt.

Op zondag 6 mei vertrekken wij om 6.00 uur vanaf kerkplein Vierwindenlaan. Je hoeft je vooraf niet aan te melden en er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Wél is het aan te be-velen wandelschoenen aan te trekken, wat eten en drinken mee te nemen en regenkleding achter de hand te houden.

Als lopen 'minder' is voor jou, dan kun je ook om 09.30 uur per fiets vertrekken vanaf ons kerkplein.

Lopers en fietsers ontmoeten elkaar op één van de vele terras-sen bij de St. Jan vóór de laatste H. Mis op die ochtend.
Vanzelfsprekend ben je vrij de Eucharistieviering bij te wonen en/of een kleine hulde te brengen aan de Moeder Gods.
Lopers zorgen zelf voor vervoer terug, meestal is dit per trein.
Veel succes loper/fietser, trek op met de ander en ......
tot ziens op 6 mei 2018.

Jan Sikkers. Organisator wandelingen.

Praktische informatie:

• • Datum: zondag 6 mei 2018