Functies portaal 'Parochie De Goede Herder'

U bent nu ingelogd en bevindt zich in het portaal van 'Parochie De Goede Herder'. Vergeet u a.u.b. niet om uit te loggen wanneer u gereed bent. Als u dit vergeet, blijven door u bezochte artikelen in de zgn. fase 'uitgechecked' staan. In dat geval kan een volgend persoon die artikelen niet bewerken.

Hieronder volgt een korte uitleg van de functies van de menu-items in het portaalmenu. Deze uitleg wordt, wanneer dit noodzakelijk is, van tijd tot tijd aangepast.

Start website

link naar startpagina Parochie De Goede Herder

Start portaal

link naar deze pagina

<Locatie> ('Heike','Trouwlaan',etc.)

toont u een OVERZICHT van alle artikelen voor uw locatie. U kunt hier artikelen BEWERKEN, niet aanmaken.

Bewerken/verwijderen viering

Hier heeft u de mogelijkheid om geplande vieringen door uw locatie te bewerken of geheel te verwijderen, indien nodig.

Nieuwe viering <locatie> toevoegen

toont u een formulier waar u de NIEUWE data voor een viering in kunt vullen. Na opslaan wordt deze direct zichtbaar in het vieringenoverzicht op de website. Vul het tijdstip van de viering NIET achter de datum in, maar kies deze uit het selectiemenu ONDER de datum.

Nieuw nieuwsartikel

hier kunt u direct een NIEUW artikel aanmaken welke na opslaan direct zichtbaar is onder categorie 'Nieuws' op betreffende locatie.

Nieuwe activiteit

hier kunt uw de titel en tekst van een NIEUWE activiteit ingeven, welke in de categorie 'Activiteiten' van de betreffende locatie wordt opgeslagen. LET OP: deze wordt NIET direct zichtbaar op de website! Hiervoor dient een menuknop voor worden toegevoegd door de algemene beheerder van de website. Stuur daarom een mailtje naar de beheerder na het toevoegen van de nieuwe activiteit.

Aanpassen contactpagina

hier kunt u tekst BEWERKEN op de contactpagina van uw locatie.

Aanpassen startpagina

hier kunt u de startpagina van u locatie BEWERKEN. Teksten zijn aan te passen, nieuwe afbeeldingen te plaatsen, etc.

Legen cache

als na bewerken/toevoegen van een artikel, deze niet direct zichtbaar is op website, kunt u de zogenaamde 'cache' legen. Hierna is het artikel wél direct zichtbaar op de website.

Uitloggen

Op ieder gewenst moment uitloggen.

Overige info:

- Lettertype: TrebuchetMS